Saçlarda Yenilik Zamanı

Perşembe, Nisan 30, 2015 Unknown 0 Comments


Saçlarda yapılan yenilikler artık tuhaf kaçmıyor. Tarzınızı yansıtmaya cesaret edemediğiniz modeller artık moda ve herkes tarafından cesurca yapılıyor. Sizde bunlardan birini yaz yaklaşırken denemek ister misiniz?


Asimetrik saç kesimleri cesurca bir karardan ziyade büyük sorumluluk getiren bir model. Bu tarz modelleri ancak saç tipine güvenen ve saçına her gün düzenli olarak bakabilecek kişilerin yapabileceği bir cesaret örneği. Mesela kendimi düşündüm de ilk gün vay güzel olmuş diyenler ikinci gün hayırdır kötü bir şey mi oldu bu ne hal diyebilirler? O yüzden saç tipi her zaman düz kalanlar için güzel bir yenilik. 



Asimetrik saç kesimlerin abisi saçı bölgesel olarak kazıtmak, tıraşlamak. Sıradışı bir hava katmakla beraber etrafta çokça gördüğümüz model olmaya başladı. Saçı eski haline getirmek biraz zor olsa da farklılık arayanlar için denenebilir bir stil gibi gözüküyor.

Karamel, soğan kabuğu, kestaneydi derken bir bakmışsınız mor pembe ve mavi hatta saçlar arası kontrast bile yakalanmaya başlanmış. Kuaföre gittiğimde hiç tarzı olmayan sarışın bir kadın bile pembe kaynak taktırıyordu. Cilt renginize uygun farklı renkler deneyebilirsiniz. Eğer boyamam derseniz kaynak kullanabilirsiniz. 

 Peki saçınızı tamamen tek renge boyayabilir misiniz? Mesela gri.

Yukarıdaki saç stillerinden sonra bunlar çerez gibi gelebilir. Ama belinize kadar uzun saçınız var ise söyleyeceğim şey hiç hoşunuza gitmeyebilir. Saçlarınızı erkek çocuğu kadar kısa kestirerek platin sarısına veya yakın tonlarına boyatarak kendinize yenilik katabilirsiniz. Modern bir hava katacaktır ve yaza çok rahat girmiş olacaksınız bence bir düşünün.
 

At kuyruğu yapmak başınızı ağrıtıyorsa saçlarınızı geriye atın. Sıkı sıkıya toplanan saç akşam saatlerine doğru enerjinizi düşürecek şekilde bir baş ağrısı yaratacaktır. Islak saçlarınızı evde sıkıca geriye doğru atarak deneme yapın. Bence beğeneceksiniz. Denemeye değer.

            


Saçlarınıza retro topuzlar yapabilirsiniz. Klasik topuzlardan sıkıldıysanız biraz daha farklılık arıyorsanız bu topuz modelleri ilginizi çekebilir. Kendinizi hayal ederken belki beğenmeyebilirsiniz. Bana yakışmaz diyebilirsiniz ama yaptırdıktan sonra size ayrı bir hava katacağına eminim. 




0 yorum: